Rólunk
Termékeink
Kapcsolat
Galéria

Webáruházunk:

Nyitólap >> Rólunk

Buda Deco Kft. története.

1997-óta forgalmaz lakóépületek és irodák díszítésére szolgáló, polisztirolból készült beltéri és kültéri díszítőelemeket. A cégünk által forgalmazott termékek igen kiváló minőségűek, (ÉMI minőségi tanusítvánnyal rendelkeznek), ugyanakkor megfizethető áron kerülnek forgalomba.

A mennyezeti burkolólapok változatos mintázatukkal egyénivé varázsolják a helységeket, azon kívül hőszigetelő hatást is kifejtenek.

A díszlécek a világon egyedülálló u.n. Skin-TecTM technológiával készülnek, Németországban (Villa Deco GmbH), amely során a díszlécek felülete kemény téteget kap, ezáltal a díszléc különlegen sima, dekoratív, ugyanakkor jól festhető.

A rozetták egyedi hangulatot kölcsönöznek a lakásnak, míg a szigetelő tapéták a gazdaságos hőszigetelést biztosíthatják.

A kültéri díszítőelemek rengeteg variációs lehetőséget rejtenek magukban, amellyel a házának teljesen új arculatot kölcsönözhet.

A Buda-Deco Kft. kiterjedt dísztribúciós hálózatán (Baumax áruházak, festék- és tapétaüzletek, stb.) valamint bemutatótermén keresztül áll a fogyasztók és a viszonteladók rendelkezésére.
A Buda-Deco Kft. polisztirol díszítő elemek (bel-, kültéri díszlécek, mennyezeti burkolók, rozetták) forgalmazója

Copyright © 2008. budadeco.hu
Minden jog fenntartva!
Ajánlott minimum képernyő felbontás: 1024x768
Fejlesztette: Csadi